Palvelut

Yksilöpsykoterapia: 90 € / 45 minuuttia Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannetta ja sinulla on mahdollisuus rauhassa kuulostella onko palvelu sitä, mitä olet tullut hakemaan. Yhteistyöhön päädyttäessä liikkeelle lähdetään usein sopimalla kahdesta kolmeen tapaamista. Työskentelyn etenemistä arvioidaan yhdessä. Lähestymistavassani yhdistyvät voimavarasuuntautuneen, narratiivisen, traumaterapian ja psykofyysisen psykoterapian näkökulmat.

Mikäli olet oikeutettu Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan, palkkio jakaantuu seuraavasti: Yksilöterapia 45 min. Kela-korvaus 57,60€ + omavastuu 35€ = 92,60€ Lausuntopalkkio: Kela-korvaus 22,71€ + omavastuu 10,00€ = 32,71€

Yhden kerran konsultaatio: 90€ / 45 minuuttia Yhden kerran konsultaatio on hyvä vaihtoehto, kun haluat ulkopuolisen näkemyksen mieltäsi askarruttavaan asiaan. Iso ongelma ei aina vaadi isoja toimenpiteitä asioiden saattamiseksi parempaan suuntaan.

Trauma / Tension Releasing Exercises (TRE) -yksilöohjaus Pyydä tarjous. Myös pienille ryhmille esimerkiksi osana tyky-päivää. TRE-harjoituksiin voidaan yhdistää alustusta paitsi menetelmään liittyen niin myös yleisemmin stressiin ja sen vaikutuksiin liittyen. Katso tarkemmin trefinland.fi.

Eheyttävät eräopaspalvelut ja seikkailukasvatuksen alaan liittyvä koulutus ja konsultointi Olen kiinnostunut voimavarasuuntautuneen terapian ja seikkailukasvatuksen yhdistämisestä suomalaiseen eräperinteeseen ja tarjoan aiheeseen liittyvää koulutusta ja konsultointia. Toimin tarvittaessa yhteistyössä Eräkettu Oy:n kanssa. Aiheeseen voi tutustua lähemmin esimerkiksi kirjan Korkeita vuoria ja suuria kokemuksia. Seikkailutoimintaa perhe- ja ryhmäkuntoutuksessa myötä, jota olen ollut mukana kirjoittamassa. Olen myös kirjoittanut aiheesta gradun. Ota yhteyttä kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Vastaa